Go to ...

Esdoornblad

RSS Feed

20 augustus 2019

Aangehouden verdachte van terrorisme twee weken langer vast


Afbeelding: Openbaar Ministerie

De 24-jarige man die op oudejaarsdag is aangehouden vanwege een terrorismeverdenking blijft de komende twee weken vast zitten. Hij is donderdag door de rechter-commissaris in Rotterdam in bewaring gesteld.

De man wordt verdacht van deelname aan een terroristische organisatie en het voorbereiden van een terroristisch misdrijf. Bovendien zou hij op internet informatie hebben verzameld om een terroristisch misdrijf te plegen.

De politie doet ook onderzoek naar  informatie van de AIVD dat de man actief is in Al Qaida kringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories From Nederlands Nieuws