Go to ...

Esdoornblad

RSS Feed

3 juli 2020

Verdachte van steekincident Maastricht wordt voorgeleid


Woensdag 8 mei 2019 werd een melding gemaakt van een steekpartij aan de Vijverdalseweg in Maastricht. Het incident vond plaats in een zorginstelling. Vijf personen, waaronder de verdachte, raakten gewond. De 51-jarige verdachte die in de zorginstelling te Maastricht verbleef, is op heterdaad aangehouden. De verdachte wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Op dinsdag 7 mei 2019 kwamen een man en een vrouw om het leven op de Brunssummerheide. Op woensdagmorgen 8 mei 2019 heeft zich een steekincident voorgedaan bij de zorginstelling in Maastricht. Dit is de instelling waar de 27-jarige Thijs H. onder behandeling was. De twee incidenten hebben geen verband met elkaar.

Het steekincident bij de zorginstelling is een apart onderzoek en staat niet in relatie tot de incidenten aan de Brunssummerheide en de Scheveningse bosjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories From Nederlands Nieuws